Giorgetti

Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda italienska Giorgettis vackra möbler.


Giorgetti är en anrik möbeltillverkare som arbetar mycket med trädetaljer och eleganta möbler. I butiken hittar du bland annat fåtöljer från Progetti-serien, sidobord Athene och belysning i serien Kendama.

Kontor

waiting area

Elegant och modern

På den här exklusiva och moderna platsen skapade jag en mjuk och romantisk miljö där alla gäster känner sig välkomna. Denna fantastiska blandning av linjer och former är nu perfekt integrerad i platsens arkitektur och möblering. Resultatet blev en vacker och balanserad plats, som harmoniskt passar med sin omgivning. Gillar du detta? Kontakta oss för att se hur vi kan börja planera din drömdesign idag.

Läs mer

Vardagsrum

Living room

Stilig och sofistikerad

Vi formade om den här lokalen med en elegant och sofistikerad inredning som är gjord för att imponera. Lokalens ägare ville bibehålla arkitekturen men göra den mindre formell. Snygg och stilren möblering tillsammans med innovativ användning av former och färg uppfyller de kriterierna. Vill du att vi designar ditt nästa utrymme? Kontakta oss idag.

Läs mer

Öppet kontorslandskap

Workspace

Dags att slappna av

På den här exklusiva och moderna platsen skapade vi en mjuk och romantisk miljö där alla gäster känner sig välkomna. Den fantastiska blandningen av linjer och former är nu perfekt integrerad i platsens arkitektur och möblering. Resultatet blev en vacker och balanserad plats, som passar in harmoniskt i sin omgivning. Gillar du vad du ser? Kontakta oss för att se hur vi kan börja planera din drömdesign idag.

Läs mer