Kasthalls mattor

Skapa din egen matta eller välj från färdiga mallar. Tillverkas på beställning efter dina mått.

Kasthall är ett globalt och världsledande företag inom mattor och textila golv och är representerade i 30 länder med showrooms i Stockholm, Milano och New York. Trots att Kasthall verkar globalt, sker all produktion i fabriken i Kinna där också Kasthall Design Studio finns. Detta, tillsammans med designsamarbeten världen över, ger dem möjlighet att skapa unika mattor för den globala interiörvärlden. Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk med fokus på hållbarhet i både privata och offentliga utrymmen. Kasthall är kunglig hovleverantör till Sveriges Kungahus.

hagga_special_2.jpg
kasthall_ines_jungle_300_ls17_0.jpg

Vävda mattor

Vävda mattor fungerar i husets alla rum. Använd dem under skrivbord, matbord, soffgrupp eller som gångmatta. Häggå och Arkad är två klassiker med många valmöjligheter gällande mönster och färg.

Tuftade mattor

Tuftade mattor är som regel lite "fluffigare" och passar fint under en soffgrupp eller en hörna du vill lyfta lite extra. Härligt mjuk kvalité som ger ett ombonat intryck.

kasthall_hagga_pattern_cu18_0.jpg
_mg_8823.jpg

Kasthall Rug Designer

Rug Designer är programmet där vi skapar en matta just för dig, där man kan välja på olika mönster och färger. Prova själv eller låt oss rita upp en till dig!

Om Kasthall

Sedan 1889 har Kasthall funnits i Kinna, där all tillverkning sker. Perfektion och passion är Kasthalls vägledande ord, och det märks: en Kasthall-matta är ett fantastiskt hantverk som vi är stolta över att få förmedla i vår butik.